Den rätta.


Den rätta. Jag tror inte på den rätta finns på det sättet som man kan tro. Ni vet den killen som man ser sig tillbringa resten av livet med, skaffar barn med osv. Ni vet vad jag menar.

Däremot tror jag på att den rätta finns för stunden. Att om jag träffar en kille och allt känns så jäkla rätt, tajmingen är perfekt och känslorna träffar rätt, så är det just för den stunden som han är den rätta.
Och den stunden kan vara i 50år, den stunden kan vara i 5 månader eller så kan den vara i 5 dagar.

Jag tror inte att den rätta varar för evigt och om det nu är något som skulle vara för evigt så är det just den "rätta stunden" som gör det. Den rätta kan vara den rätta för alltid, men det är svårt att tänka på det sättet när man redan tänkt på det sättet med någon som inte var den rätta. Därför tror jag inte att den andra,tredje eller fjärde "efter" den såkallade första rätta, heller inte är den rätta, såvida stunden inte träffar rätt. Rätt så komplicerat att förstå men jag tror att vi ska sträva efter dem rätta stunderna, den rätta tajmingen och tidpunkten, istället för att sträva efter just eller bara "den rätta". För om tajmingen och tidpunkten träffar så kommer ju allt annat omkring runt en.

Och när den rätta stunden och den rätta tajmingen kommer, då är det inte mer rätt än att den personen som kommer vid den rätta stunden och tajmingen, är just den rätta.
ROSCOE, I DIDN´T WANNA BELIEVE IN YOU, YOU MADE UP YOUR MIND.

Söndagen har gått åt att jämra mig i sängen med spykänsla upp i halsen och spänd mage. Tänkte ta mig i kragen och röra mig mot Elins crib. Latero

RADIOACTIVE.


Ph: me

18-årsdagen

Jisses. Vart fan ska jag börja? Haha. Sjukaste och bästa födelsedagen jag nånsin haft. Började med ögonbindel för ögonen för att sen bli kidnappad till destination unknown (Kalmar). Fick en j*vla massa uppdrag av tjejerna och believe me, det var ta mig fan inte enkelt. Det här var vad jag fick göra och gjorde:

- Gå in på ICA och fråga efter flänsost
- Kullerbytta inne på Kvasten
- Springa i motsatt riktning i rulltrappan
- Krocka med någon och skylla på att det var deras fel
- Få någon okänd att pussa mig
- Gå till Pressbyrån och fråga vilken porrtidning som är "bäst"
- Skicka 5 random sms
- Gå in i en sexbutik och säga att jag tagit sönder min dildo och fråga vad dem rekommenderar för någon

Notera att jag nästan dör.......

Blev även bjuden på middag senare på kvällen (tack babe!). Vilken dag! Puss

"Jag gjorde en "finaste jag vet"-lista på spotify när jag mötte dig."
Heart skipped thousands of beats.Till frukost idag: kladdkaka. Check! Mer kladdkaka åt världen tack. Ska bege mig för lite eftermiddagsfika och efter träna. Plus-minus-noll är vad man kanske kallar det? Who cares, vem var den fantastiska människan som sa "man lever bara en gång"? Puss

Monkidressed

Hemkommen efter en toppentisdag med restaurangbesök och efterskotts-presenter. Dröjer inte länge innan jag är i svängarna igen, närmare sagt 40-45min. Spenderar natten hos pärlan, tror att kladdkaka och filmmys står på schemat, är inte riktigt säker. Ellleeeeer? Puss.


Leggings Monki
Kofta Monki
Bustier JC

Jag börjar tro att, jag börjar tro att vi kan gå genom eld.Dansglada lördagar medför trasiga skor


Lördag för en helg sen

Haha, har alltid fascinerats över hur duktig jag är på att ta sönder nya skor. Antingen är jag sämst på att gå eller så dansar jag alldeles för mycket. Gissar på det sistnämnda. Haft en sjukt soft måndag (kan det inte fortsätta såhär för alltid?). Tänkte styra upp med mat och film nu, later dudes.

I know they're watching..they're watching.
Hej babes. Igår hade jag den mest fantastiska lördagen på länge. Jävligt svårslagen med andra ord. Känner att utgång hade "förstört" den fina dagen på något sätt, så hela kvällen tillbringades hemma, med my partner in crime, tack x 1000. Vem behöver alkohol på den mest fina dagen på flera år? Puss

19 februari 2011'


Ikväll: Monki, Lindex

Haft en sån jäkla bra födelsedag hittills och det bästa är att det inte är slut än. Känner att det råder tidsnöd, ska befinna mig i restaurangen om 10 min. Puss!

Lilla lady blev stora lady, 17 blev 18 och den långa väntan försvann på ett tolvslag.


We hear it.

Fredag? Lov? Really? Tack tack tack som fan! Det är en dag till jag fyller 18, eller, fyra timmar till för att vara exakt. På ett sätt: stor fet ångest och på ett annat sätt: stor fet glädje. Det ska firas till med brunch, tjejmys, tårta, middag, paketer och det bästa: att jag inte sover ensam.

Vart är värmen nånstans by the way? Borde den inte komma snart..? xo

Needed to be said.160211
Zup! Idag har jag alldeles för mycket att stå i. Att "inte ha nånting att göra" idag hade suttit så fint. Tänk positivt. Tänk positivt. Tänkte ta min lur och kolla hur det står till med bollen, hon är så bra på att pigga upp mig. Puss!

Systerbrevet

Hej. Vaknade precis, utvilad och redo för idag! Jag hoppas jag inte "publicerar" ut detta för tidigt men jag har känt klirr i fingrarna ända sen förra veckan då jag skrev det här. Skrev det med en riktig penna på ett riktigt brev och med en riktig skrivstil. Jag hoppas verkligen,verkligen inte att min syster ser detta nu om hon inte fått det "riktiga" brevet än, men det borde hon få idag. Tänkte att jag skulle dela med mig till er i allafall:


5:e Februari 2011. Hej min andra halva, mitt blod, min tvillingsjäl, min favorit, min pärla och vackraste syster.

Häromdagen tänkte jag på dig när jag såg på en serie som handlar om att öppna ungdomars hjärtan. De fick frågan: "Vad skulle du göra om någon som står dig nära plötsligt vara borta ur ditt liv, vad skulle du göra då?"

Det är en enkel fråga med ett enkelt svar. Om jag skulle förlora dig skulle jag sluta andas, jag skulle vilja ta livet av mig om det hände. Bara tanken av det, gör att det gör ont i mitt hjärta. Vet du vad mer som gör ont?
Att sakna dig. Jag saknar dig varje dag, jag saknar dig så bröstet värker, så mitt hjärta gör ont och så min själ lider. Och just i detta ögonblick som jag skriver, gör det mer ont än vad det nånsin gjort innan.
Du betyder allt för mig.

Jag kände att jag verkligen behövde skriva detta till dig för att det är en sak som jag märkt med denna värld, att man inte säger de saker som man borde göra till dem man älskar. Och jag vill inte vänta en sekund längre på att berätta detta till dig. Jag vill inte vänta på att säga detta tills nån av oss får cancer eller annat hemskt. Jag vill berätta detta nu. Jag tyckte också att denna värld behöver mer färg, mer rosa bubblor att fyllas med. Det här är min rosa bubbla till dig.

När du tappar hoppet, när du tappar tron, tänk då på att vi lever i nuet, att vi bara lever en gång. Och denna "enda gång" kommer gå så fort innan vi ens märker att "denna gång" redan är förbi oss. Innan vi ens vet ordet av det kommer vi hitta vår livs kärlek, bli mostrar och fastrar, få våra drömjobb och allt annat bra som kommer i livet. Kom ihåg att ta de bästa beslut som du bara kan, för vi har inte tid att ångra oss eller förmågan att gå tillbaka i tiden. Så när du tappar tron, när du tappar hoppet, kom ihåg att leva i nuet och leva som du lär.

För det har jag börjat med och jag har inte varit så lycklig som jag är idag, eller på ett tag i varje fall.

Kom hem snart, jag saknar dig. Älskar dig mest av allt. Sumenta.


130211
Lördagen totally blowed my mind, så lyckat. Det enda negativa är väl när jag ska gå runt och prata om mig i tredje person, om man nu ser det som en nackdel, haha. Puss

Friday I´m in love
Den bästa fredagen på länge ägdes rum at my crib igårkväll. Bestod av tacos, dans, tjejsnack om livet och allt bra som finns i det och en stor portion musik. Nej nu råder tidspress, måste sätta på mig kläder och möta upp fina Malin snart. Puss

Gucci, I like

Zup! Kom precis hem och såg ut som ett snömonster, hade snö överallt på kläderna. Älskar vädret som härjar för stunden (heee.. not). Satt och tänkte på vad det var för dag idag, sen kom jag på det o tänkte "ooooo fan det är ju fredag". Tack gud för det. Ska njuta av denna fredag till 110, ni med? Puss. Over n out

Jag är en tokkär idiot

Ibland beter jag mig som en tokkär idiot till mina närmaste vänner. Berättar hur mycket jag älskar dem och hur mycket dem betyder för mig, pussar och kramar dem en massa ibland och ofta som en tokkär idiot. Spontanskriver till dem hur tokig jag är i dem.

Och jag är kär i mina vänner, är helt tagen av deras egenskaper, deras drömmar, deras liv och framförallt tagen av det fina bandet som vi delar tillsammans. Såhär såg det ut igårkväll när jag spontanskrev på Facebook till B, som jag är alldeles tokkär i:utan dig
vet jag inte vem jag hade varit
du är den bästa jag vet
finaste vännen jag vet
har de bästa egenskaperna jag vet
och det bästa hjärtat jag vet... ett hjärta som jag förhoppningsvis alltid kan få rum i
allt det här som hänt de senaste månaderna har fått mig att inse värdet av livet och dess betydelser
och för mig är du en av de största betydelserna som betytt för mig
du är min högra halva
du är min högerkammare i hjärtat
vart fan skulle jag stå idag
och hade inte vi börjat prata efter den lilla tiden vi var ifrån varandra.. då hade jag mått sämre än nånsin
då hade jag grävt ner mig i jorden
då hade jag inte haft en plats att känna mig trygg i
du är den bästa jag vet
den bästa vän jag vet och nånsin har haft
SÅ.. fan va långt.. kan lika gärna skriva en bok wattaafak ;D
haha
<3<3
älskar dig beis<3


Oftast är det så att jag inte inser förrän i slutet vad jag skrivit. Hur mycket jag verkligen, verkligen tycker om den som jag just skrivit till. Och ibland tänker jag "varför har jag inte skrivit det här förut?". För det är ju så att om man sprider glädje till andra så sprider man ju det automatiskt till sig själv. Fan vad jag älskar mina vänner.

Baby, I just wanna dance, I don’t really care, I just wanna dance.Tillbringat min eftermiddag till största del med B. Önskar att skolan inte kändes som en pain in the ass just nu. Annars? Verkar som att lördag med stort L kommer närmare och närmare och halleluja för det, kom hit med dig liksom. Puss

080211

RosieRosie Huntington, hot hot hot


Klockan ett, brunch, fem timmar och sex koppar kaffe senare med fina Malin sitter jag nu helt utslagen på min säng. Borde egentligen ta tag i plugget men vartfan tog orken vägen liksom...haha. Later

xxxxxxByxdress H&M


U.S Army
The art of living your life


Three


xxxxxx

Buffalo blues


Tröja Vila
Jeans Nudie

Idag kändes det som att dagen aldrig skulle ta slut, så tack och lov för att den är det nu. Sugen på en powernap, är sådär trött så jag tror att jag ska däcka när och vart som helst. Godnatt xo

Singel


ph:me

När jag var ca åtta år gick jag runt och frågade killarna i min klass om dem var singel, alla svarade förstås ja..eller ja, dem flesta gjorde det. Jag skrattade och sa "Haha du är ju inte singel! När man är singel så är man ju tillsammans med någon! Vem är du tillsammaaaaaaans med?". Killarna jag frågade började förstås gå runt och säga att dem inte var singel på grund av detta, haha. Så fortsatte det så tills mamma vände foten på mig och sa "Sumenta! Singel är man ju när man inte är tillsammans med någon".

Som singel glömmer man bort att allt inte är perfekt när man är ihop med någon. Jag brukar ofta tänka på det när jag känner mig ensam (trots att jag inte är det).

 

Att det finns stunder när jag varit ihop som jag har känt mig mer ensam än någonsin. Att jag när jag var ihop brukade gå och fantisera om hur det var att vara singel. Inte för att jag inte var nöjd och älskad, utan för att jag helt enkelt alltid vill ha det jag inte har. Och nu är jag singel och tycker att 'vi' smakar så mycket bättre än 'jag'.

 

Det finns helt enkelt bra och dåliga saker med tvåsamhet och med ensamhet. Och jag erkänner att det känns lite mysigare att vara singel när jag tänker på allt jobbigt som kommer med ett förhållande.

 

Precis som ni med pojkvänner och flickvänner ibland smygdrömmer om singellivet men inser hur bra ni har det när ni går och lägger er bredvid en varm kropp.

 

Jag måste bara försöka uppskatta nuet. Det kommer ett 'vi' senare i livet. Och en lägenhet med högt i tak. Och ett mrs istället för miss. Och parmiddagar och allt sånt. Men just nu. Just nu har jag en garderob fylld med skor och vackra smycken. Och nätter fyllda med dans. Och blickar till många vackra ögon. Och hemliga kyssar och allt sånt.

mf

 

 

 


010211Skjorta Whyred
Jacka H&M
Halsduk H&M

RSS 2.0