Nytt i garderoben del 2
1.2hand 2.Weekday 3.Levi's, Wrangler och en US Army tröja

Nytt i garderoben del 1
Lindex

I väntan på bussen

Missade bussen tillbaka till mormor, så nu sitter jag mitt i världens efterrush. Imorgon blir det värre, för då intar vi Malmö city! Over n out. Sayonara!

Mobilblogg

Haha. Upptäckte precis att jag glömt batteriet till systemkameran hemma. Typiskt, händer mig jämt alltså. Wöhup nu ser jag en massa gröna bussar på vägen, hej Malmö!

Tidig julhälsningGod julaftonsmorgon gott folk! Fick en tidig julhälsning igår av min storebror och därmed en tidig julklapp eftersom vi inte ses något nu dem närmaste dagarna. Ha en bäst dag med Kalle Anka, juldans runt granen och ja, allt sånt där påhittigt som ni svenskar sysslar med, haha. Over n out. Puss!

"God Jul kära lilla syster! Synd att du jobbade idag men, vi får höras inom kort. Älskar dig trots att du är trög ibland!"

231210
Hemma från en trerätters-middag med Uppsalakillen. Tänkte sätta på filmen The Hurt Locker efter att jag packat en bra väska, alltså inte packa ner kläder som jag inte kommer använda, inga onödiga smycken, böcker som jag ändå inte kommer läsa, osv. osv. Ja ni vet ju resten! Inte mycket uppesittarkväll för min del inte! Puss!

Tell the world I´m coming home221210Hemma från jobbet och hade en nära-döden-upplevelse, på ett ironiskt sätt. Annars tänkte jag duscha av mig allt matos och matskit jag fått på mig. Tänkte också göra en to-do lista nu när jag åker till Sydsverige i fem dagar, saker som man alltid velat göra men inte kunnat liksom.

Grå byxdress och jullovByxdress från H&M

Minus 16 ute idag, det märks på min gatlampa utanför med istappar som hänger ca 10cm ner. Tänkte spendera min tisdag åt att kurra under mitt duntäcke och titta på tv. See you.

The dogs days are overSöndagsmysPics: me

Brrrrrrrr vad kallt det är ute. Hade världens söndagsmys igår med ljus, bubbelbad, fläskfilé med pasta, goda chokladmuffins, fika med fina vänner, massage, träning (helt jäkla mörbultad) och McDonlads-käk. Mer uppskattning till söndagar!

Silverskjorta & FEM dagar till julafton


RK

Fem dagar kvar till julafton, FEM dagar.

Det ena till det andraHalva fingerhandskar från Pieces

Haft en riktig "göra mycket"-dag idag. Från läkarbesök till redovisning till prov till jobb. Det är nog första tiden på dygnet nu som jag bara kan andas ut och inte tänka på något annat än nuet. Nuet låter så jäkla bra, och det är det med!

Angel

Akon - Angel på Victoria´s secret show

Beger mig till McDonalds på vägen till min brors nya lägenhet, där min övriga pluggtid spenderas, spännande! Sayonara.

161210Skulle bara helst av allt lägga mig under mitt täcke och S-O-V-A. Kom precis hem efter att ha pluggat övertid med Crewet med stort C. Vi + redovisning + fredag= måste bli jävligt bra. Mat nu till en svältande mage.

Onsdagskväll

En onsdagskväll som denna spenderas flitigt med Travis McCoy- musik. Snart slår klockan torsdag, vilket betyder en dag närmare lördag, tack och lov!

Äkta läder och mycket kaffe


plånbok i äkta läder för fem kronor på 2hand

Satt och funderade på hur jag ska ta mig igenom onsdagen, som bara består av plugg. Tänkte på om jag skulle sova några timmar och chansa på att vakna pigg och alert, men så tänkte min hjärna "kaffe!".
Men så tänkte den igen. Hur fan gör man kaffe? Bra, alltså?

Gud finns inte och om han finns så är han ond

Cyklade på inte så värst bra plogade vägar, min nya termoskopp från Åhlens läckte, därav all kaffe på mina böcker, fick oförberett prov på spanskan, märkte att mitt pennfack hade blivit snott under helgens gång, kom hem och insåg att jag hade haft tröjan ut och in, insåg att vi hade inlämningsuppgift som skulle lämnas in imon..

Känns som att jag vaknade på fel sida av sängen...


TisdagspluggSer ungefär ut såhär plus 50 bilder till när man försöker sno uppmärksamhet..

Pluggar till ett prov på fredag medan killen här bredvid gör allt för lite uppmärksamhet. Lyssnar förövrigt på Robyn - Indestructible som jag inte kan sluta lyssna på. Klicka för länk. Sayonara.

RSS 2.0