Fredag

Hej vänner! Idag har jag hunnit vara på stan, fikat och haft allmänt mysigt med ett jäkligt bra sällskap. Börjar bli lite less på vädret, snacka om svensk sommar.. Men med ett sånt bra sällskap och gäng som jag har så bryr man sig inte ett skvatt om vädret, det får regna hur fan mycket som helst! ;) Laater
MOST WANTED

Har stora funderingar på om jag inte ska slå till på Modekungen, finns ju en hel del fina saker på rean så att säga! Idag är en sån dag man helst hade velat vara ledig, men det är ALLDELES för varmt för min del, har redan lökat tillräckligt idag på jobbet, no more please! Hoppar in i duschen nu och gör mig redo för kvällen, puss!Modekungen


Satan i gatan

"Gick omkring i ditt kvarter tills det blev för kallt
tänkte ut en dialog mellan oss och allt
lampan släcktes i din hall och jag gick hem igen
för har inte glömt vad du, har inte glömt vad du gjort
vad du gjort"


Veronica Maggio med Satan i gatan har en av de finaste texterna jag vet och med en röst som Veronicas så kan det bara inte slå fel. Det finns inget mer sårbarare än att offra sitt hjärta till nån och riskera att inte få tillbaka det, eller att få tillbaka en del av det, men inte hela. Kärlek är lite som poker, man måste riskera och satsa lite för att antingen vinna eller att förlora, och med hjärtat som den största insatsen.

Att man vågar ge sig ut i det mörka vattnet och se vart simtagen för en nånstans, att våga göra skrämmande saker när det gäller situationer som att "bära eller brista". Helt enkelt att offra sin kärlek för nån annan och hoppas på att man får tillbaka. Precis det handlar Satan i gatan om och det är precis det som gör den så jäkla fin.Tisdag- Ligga under mitt duntäcke resten av året

Rosie Huntington-Whiteley


Läget? Kände mig som en zombie imorse, hade jäkligt svårt att ta mig ur sängen idag, tittar liksom ner på Pontuz och ger honom mördarblickar som får sova ut.. Slutade tidigt idag så nu har det blivit några sovtimmar för min del, thank god for that! Mer än såhär har jag inte att komma med, så over'n'out, later!

 


NEW IN - måndag

Wazzap! Slutade nån timma tidigare idag, med tanke på vädret så har jag inget att klaga på! Det blev spontan-utgång i lördags och en vinglig cykelfärd hemåt med Julia på pakethållaren, att vi inte ramlade och föll i marken... Men vilken lördag, bästa på länge! Det dröjer inte länge innan vi är igång på nytt... like, two days or so heh.
Body nelly, SVEA-väska, svart väska nelly


Fredag

Hello there! Kollade på Harry Potter del 2 igår på bio with my maan, trodde det skulle bli ett annat slut men den slutade ju bra ändå! Kom hem för ett tag sen från Nicole, det blev att laga pastaröra med kycklingbitar (mmh!) och som vanligt så slutade det med matkoma, haha. Ska ta och lägga mig nu, så jäkla trött, jobb och förhoppningsvis utgång väntar imorgon, laaater!
Full rulle

Ledsen om jag är urusel på att uppdatera, känns som jag borde ta tag i att bjuda på mer sjyssta bilder och vad-det-nu-krävs för att hålla en blogg vid liv, men jag har bara shit-loads-of-stuffs-to-do, idag är första lediga dagen på nio dagar, NIO dagar. Så idag tog jag mig i kragen och hade ufmöte, pluggade teori och haft sällis med Emmy.

Ohh by the way, här är bloggen till vårt UF-företag, knock yourself out! KlickaFör har inte glömt vad du, har inte glömt vad du gjort, vad du gjort

Lördag

Hej hörni! Känner/känt mig sjuk, har nog åkt på en förkylning men det stoppar mig inte för kvällens bravuder! Drar mig mot Julia för lite födelsedagsfirande, men nu har jag brått som f-a-n så ha de bäst fellas!Skjorta Monki, shorts Modekungen, bikiniöverdel H&M, halsband Vila


Jag bor fyra trappor upp och du är välkommen in

Läget? Har jobbat sjukt mycket på sistone, så välkommen insomnia i mitt liv! Vart tror ni jag inte sitter på nu? Ha. Slutar om en timma och då blir det raka vägen till min älskling, ska bli så mysigt att somna in i hans famn, lille plutten. Annars? Ser ut som att halva sommaren har gått, snacka om ångest! Haft en sjukt bra sommar hittills och vill inte att den ska ta slut :(
Latitud

Bilder från i fredags. Woow, vilken helg det har varit. Dock mår man som man förtjänar idag och blåsorna på fötterna är inte att leka med, illa. Men det var det värt! Väldigt svårslagen helg med andra ord. Ligger i sängen för tillfället och laddar batterierna till max för min långa jobbvecka som kommer. Hörs!Rebecca & Fiona


All day, all night

Snart drar jag iväg för förförfest, haha går det att säga så? Det blir Olivia´s place och sen till hamnen för Latitud och inatt kommer jag befinna mig på första raden på Rebecca och Fiona (kriiiig!). Kommer bli en grym fredag, nu köör vi!


"Man får tänka men inte uttrycka"

Har ni nånsin tänkt "Om jag säger det här nu så försvinner "magin" och så kommer det som jag tänker inte hända i verkligheten"? Som att om man säger det man vill ha i framtiden nu, så kommer det inte hända?

Jag brukar tänka tvärtom så att saker som jag tänker och vill ska hända, kommer hända, några exempel: "Nej jag kommer inte åka utomlands, nej jag kommer inte plugga, nej jag kommer inte hitta den "rätta", nej jag kommer inte ha kul ikväll...". Ibland hjälper det nog att tänka tvärtom. Och jag tror att i slutändan så handlar det om osäkerheten, man vet inte om det kommer hända, om det nånsin ens kommer att hända, så man tar det säkra före det osäkra för att inte bygga upp förhoppningar och förväntningar så att man blir besviken i slutändan.  Men man låter sig ändå fyllas fina drömmar och ambitioner.

Jag är nog ett bra exempel på dem som tar det säkra före det osäkra. För jag vet att om jag bygger upp massa förhoppningar och förväntningar så riskerar jag att bli sådär besviken som jag vet att jag kan bli. Att bli sådär besviken av sig själv att man nästan bara vill gråta. Så därför låter jag bli att uttrycka de viljor, hopp och drömmar så jag inte riskerar att bli besviken om de nu inte går i uppfyllelse.

"Man får tänka men inte uttrycka", är nog nåt jag går efter, automatiskt. Jag går liksom inte och tänker: "Inte säga detta, för då kommer det inte hända, inte det heller och inte det", hur tusan skulle jag kunna leva till fyllo om jag tänkte så hela tiden? Jag antar att jag tänker så ofta om större saker och ting som är lite svårare att nå och svårare att drömma om, som jag håller för mig själv. Därför tänker jag hellre än uttrycker det. Så man kanske slipper frågor och konstiga reaktioner som: "Hey, skulle du inte göra det?", "Vad hände med din dröm?", "Sa inte du att du skulle göra det?", "Åh vad jobbigt att du sagt det så länge nu och så händer det inte!".

Jag drömmer och vill men säger det inte utan tänker det tyst och glatt för mig själv, för att det kanske inte kommer hända och på så sätt så slipper jag bli besviken och känna att jag gjort andra besvikna med.


NEW IN
Shorts Modekungen, bikini och väska H&M


Kärlek.

När hjärtat slutar slå när du ser honom, "du-dunk du-dunk....". Och du tänker för ett ögonblick "Nej, nu dör jag", men så känner du att hjärtat börjar slå igen och inser att du inte dog. Men så börjar hjärtat slå hårdare istället, pumpa mer blod genom ådrorna som gör att du blir alldeles varm i kroppen. Så börjar du le sådär stort som du aldrig brukar göra, nästan så det blir lite fånigt.

Nära intill honom vill du inget annat än att kyssa hans läppar, känna hans stora famn runt dig, pussa på hans rosiga kinder och söta näsa. När ni ligger bredvid varandra och du vänder dig mot honom och kan inget annat än att viska "Jag älskar dig" flera gånger om, för att du gör det och inget annat beskriver bättre hur djupt du känner för honom.

När han tar täcket över dig för att försäkra sig så att du inte fryser. När han vänder sig försiktigt så att du inte väcks för att han vet att du har lätt för att vakna upp. När han känner dig så väl att han vet att när du blir tystlåten så vet han nästan alltid att det är något och frågar "Är det något?" och ger hundvalpsögon till en.

När han kramar en hårt men mjukt, egentligen när han kan krama hårdare, men är försiktig om en. När han kommer till en mitt i natten så fort det uppstår nåt fel och gör allt för att rätta till det. När han har en flickvän som gör galna saker men ler åt henne ändå och inte blir arg. Han blir aldrig arg. När han får dig att rysa av kyssarna du får och ger dig gåshud över hela kroppen när han viskar fina saker till dig. När han säger "Jag älskar dig" tillbaka.


Söndag

Hade ni det bra igår? Jag hade en sjukt bra lördag! Från att ramla ner i diket (låret full med blåmärken) med taggbuskar i, dansa på bordet, skrika så lungorna töms på luft, hoppa och sjunga på stolar, dra snapsvisor och shotsånger, dansa till shake that ass med Eminem, till att slutligen sova bredvid min älskling. Svårslaget med andra ord! Ska dra mig neråt för lite mat och sen ensammysa till film, brukar inte gilla söndagar...men, idag så. Puss!

010611

Hej, allt bra med er? Själv har jag jobbat halva dagen och lökat sönder, är så jäkla varmt ute! Men nu sitter jag här, beger mig till Lisa alldeles snart för lite middag och filmkväll. Imorgon kör vi på utgång och håller tummarna för en bra lördag! Later!


RSS 2.0