Kärlek.

När hjärtat slutar slå när du ser honom, "du-dunk du-dunk....". Och du tänker för ett ögonblick "Nej, nu dör jag", men så känner du att hjärtat börjar slå igen och inser att du inte dog. Men så börjar hjärtat slå hårdare istället, pumpa mer blod genom ådrorna som gör att du blir alldeles varm i kroppen. Så börjar du le sådär stort som du aldrig brukar göra, nästan så det blir lite fånigt.

Nära intill honom vill du inget annat än att kyssa hans läppar, känna hans stora famn runt dig, pussa på hans rosiga kinder och söta näsa. När ni ligger bredvid varandra och du vänder dig mot honom och kan inget annat än att viska "Jag älskar dig" flera gånger om, för att du gör det och inget annat beskriver bättre hur djupt du känner för honom.

När han tar täcket över dig för att försäkra sig så att du inte fryser. När han vänder sig försiktigt så att du inte väcks för att han vet att du har lätt för att vakna upp. När han känner dig så väl att han vet att när du blir tystlåten så vet han nästan alltid att det är något och frågar "Är det något?" och ger hundvalpsögon till en.

När han kramar en hårt men mjukt, egentligen när han kan krama hårdare, men är försiktig om en. När han kommer till en mitt i natten så fort det uppstår nåt fel och gör allt för att rätta till det. När han har en flickvän som gör galna saker men ler åt henne ändå och inte blir arg. Han blir aldrig arg. När han får dig att rysa av kyssarna du får och ger dig gåshud över hela kroppen när han viskar fina saker till dig. När han säger "Jag älskar dig" tillbaka.


Kommentarer

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0