Natten är ung och jag ligger vaken

Bilder från grillningen i tisdags. Haft en himla bra start på denna sommar, bra umgänge, varma kvällar, fått solsting, solklia, sol-allt-vad-det-nu-än-kan-kallas-för, middag ute, myskvällar som man inte vill ska ta slut. You get the rest ungefär ;) Fredagen spenderas med fina vänner, fika och myskväll.. Precis så ska det vara! Nu beger jag mig till min karl för en stor dos av mys. Puss!







Update!

God morgon! Ska alldeles strax bege mig till jobbet, önskar att man hade fått jobba ute på nåt sätt och njuta av det fina vädret under tiden, men man kan inte få allt right? Hade en helt mindblowing midsommar på Gotland, SJUKT BRA! What happens in Gotland stays in Gotland! Nää haha bara skoja. Blir en helkväll med min karl idag, och lite umgänge med fina tjejer. Hörs!


Gotland del 2








Gotland del 1








Modekungen

Nya shorts beställda och klara från Modekungen! På torsdag åker jag och mina åtta andra tjejer till Gotland och stannar till söndag, kan vädergudarna snälla vara på vår sida då? I´m begging, please... Fast det spelar nog inte så stor roll vad vädret bjuder på, kommer bli så galet awesome ändå!

Dör lite av hunger här borta i Svalliden, så makar mig ner mot köket och gör mig en sallad a la Summe, alltså sallad, salami, fetaost, ost, tomat, snacka om kombo där! Later!






We might not get tomorrow, let´s do it tonight





Summer just started

Tror det är första sommarlovet som jag faktiskt inser att vi har sommarlov redan nu, annars brukar det ju ta en stund innan man kommer in i allt och inser att man faktiskt har sommarlov. För mig tog det nog inte ens ett dygn att komma in i det, haha. Det enda som saknas är solen!





När den sista dagen kommer.

Om det var ens sista dag i livet. Vad skulle vara det sista man skulle vilja få sagt till folk? Vad skulle vara det sista man gjorde, utan ånger men med bara ren vilja? Är det något misstag man gjort som man kanske har en chans att rätta till? Har jag gjort allt jag vill göra?

Jag brukar ta en extra blick omkring mig, vart jag står, vem jag är och ställa mig frågan: Har jag verkligen gjort och sagt det jag velat? Ångest eller ingen ångest för saker och ting? Viljor eller inga viljor? Har jag gjort den bästa insatsen jag kunnat, eller gjorde jag den sämsta? Halvhjärtat eller helhjärtat?

När jag är gråhårig och gammal och sitter på altanen i ett gult hus med vita knutar och gungar på gungstolen bredvid den personen jag gjorde rätt val med, de personerna jag beslutade mig för att stå kvar vid och gjort den bästa karriär jag möjligen kunde ha gjort, då vill jag kunna känna att jag har kommit till den bästa punkten och platsen i livet, liksom "I did this pretty damn good". När den dagen kommer, när jag sitter i gungstolen, då ska jag ha gjort mitt bästa i livet, tagit de bästa besluten som jag bara kunnat. Så att jag kan säga "Well, jag kanske inte gjorde vissa saker helt perfekt, men jag tog iallafall riskerna och jag tänkte varje dag som om det vore min sista."

Jag kanske inte ens sitter vid ett gult hus med vita knutar. Jag kanske befinner mig i ett tempel nånstans utomlands, jag kanske är kvar i den stad jag växte upp i, eller är i den stad jag alltid velat bo i. Vart jag än är i framtiden, så hoppas jag att jag nått den bästa punkten och platsen i livet. För innan den sista dagen kommer, har du då gjort allt du velat? Har du sagt allt du velat? Har du gått halvhjärtat eller helhjärtat in i livet? Har du det?



All of the lights

God morgon. Igår firade vi Ella som fyllt 18 år och vilket jäkla röj vi hade! Vi började med mat och sen blev det dans ända in i natten. Det ösregnade ju igår, men det stoppade inte oss det minsta. Avslutade kvällen med en stor pizza och en god natts sömn. Ska ta mig en dusch nu och hänga i sängen hela dan med tv:n, puss!





Hos Ella


Fredagsmys!

Hej! Igår följde Amanda med mig hem efter skolan och vi lagade en supergod köttfärs med paprika och sallad, så gott! Sen skildes vi åt då jag var tvungen att åka iväg. Kom hem för en stund sen... Vad händer annars idag då? Själv ska jag snart ha en jättemysig fredag med min karl. Imorgon blir det ännu en lördag då vi är ett härligt gäng som ska fira nybliven 18-åring, kan inte bli en mycket bättre helg och bilder utlovas! Till dess får ni ha en trevlig helg!





9e juni 2011

Hej sötnosar! Haft en fruktansvärt lång dag i skolan idag, suttit med mitt uf-företag och snickrat ihop vår affärsplan. Fy fan vilket jobb det är att starta ett företag asså! Idag skrev vi vårt sista prov för denna termin (åååå så gutt!) och det var sista natten jag spenderade med skolböckerna, for now!

Dagens outfit


En liten "peep" i sminkväskan



Sur dag

Heej, hur mår ni? Efter ett misslyckat delprov av körkortsproven, 1p ifrån godkänt så ska jag ska trösta mig med film och mat och spasmattacker gadoivljadp. Det gör en inte direkt mer glad av att veta att det finns 6prov till typ. Tack för mig. Puss!


Bild från arkivet


Someone like you

Ligger i sängen och lyssnar på Adele <3 Samtidigt som jag ska plugga, har inte satt igång än haha (får ångest bara jag tittar på boken) men nu är det all in! Vi skriver sista provet på torsdag för denna termin och sen är det lugna puckar. Plugga var det ja, så godnatt på er och sweet dreams!






Dålig tisdag

Hej sötnosar. Idag har jag haft en dålig dag där allt bara gått åt skogen. Blivit sne med allt och alla känns det som. Känns inte som en bra idé att ta mitt dåliga humör med pluggandet, haha. Ska ta min dåliga dag till sängen och sova bort lite och förhoppningsvis vakna till ett bra humör lagom till träningen.Puss!


En dagens


Du kan gråta mitt på gatan men jag glömmer aldrig bort vad du gjort





Veronica Maggio- Satan i gatan
lyssnat på repeat i två dagar nu
bra.


Måndagsplugg

Hej, haft en bra morgon? Vaknade upp som om jag inte sovit på flera veckor, så skönt asså. Tar en paus från pluggandet just nu, sitter i sängen med en krökt rygg över datorn och känner mig lite som Quasimodo, snyggt! Idag är det sista dagen på vårt minilov som har fyllts med underbart väder och gutt umgänge. Dags att återgå till plugget! Later!


Bild på Emmy från igår


Du får passa dig som satan

Verkar som att bilduppladdningen funkar igen! I lördags var vi och firade J med trerätters och gissa om man led av matkoma i slutet av kvällen? Haha, lyckas alltid alltså. Vaknade upp bredvid min favorit idag. Det krävs nog ganska mycket för att toppa den känslan av att vakna bredvid den man älskar. Ganska så jävla mycket faktiskt.


Shorts Monki, skärp och bustier från Lindex

Söndag- Kvällspromenad och bildproblem

Läget? Har kämpat som en idiot nu med att ladda upp mina bilder i snart en halvtimma. Det verkar inte gå, kommer bara upp "fel vid sidhämtning". Har kontaktat supporten nu, så vi kan få upp alla bilder!

Tänkte ju egentligen plugga när jag loggade in på datan, men som vanligt slutar det med att man blir uppsluken av allt som händer på Facebook och annat. Plus att har klockan blivit så mycket att jag måste bege mig! Ska möta upp Emmy för en kvällspromenad nu, puss!

Kristi himmelfärdsdag

Haft en bra kristi himmelfärdsdag? Idag åkte tydligen Jesus till himlen för sista gången.. Man lär sig nåt nytt varje dag! Ändå ganska logiskt, med tanke på dagens namn, haha. Idag har jag hängt hos Malin hela dagen och stekt sol på hennes gård där det är helt vindstilla.. Snacka om värme! Ska möta upp igen henne om nån timma, vi äter ute ikväll. Mysigt! Puss





Today I don't feel like doing anything

Är så fruktansvärt trött, satt 3,5h med ett stort ekonomiprov idag. Just nu går hjärnan på sparlåga. Men! Inga sura miner för det! Vi har minilov till tisdag nästa vecka och fram till dess ska jag inte göra annat än att njuta av ledigheten. Hänger hos min karl ikväll. Puss!


Jumpsuit H&M, t-shirt Monki


RSS 2.0